banner.jpg

H=613mm B=560mm D=530mm


Secura brandsäkra Kassaskåp i inbrottsklass SIS 3493, finns i tre storlekar och rekommenderas i nivå 2:2*. Det innebär att de skyddar dina handlingar och datamedia mot de svåraste bränder samt stöld och spionage även om kvalificerade verktyg används.
H=1320mm B=560mm D=530mm


Secura brandsäkra dokumentskåp finns i tre storlekar och rekommenderas i nivå 1:2*. Det innebär att de skyddar dina handlingar mot de svåraste bränder samt stöld och spionage om inte kvalificerade verktyg används. Manipuleringssäkert lås.H=1900mm B=1040mm D=515mm


Secura brandsäkra arkivskåp finns i tre storlekar och rekommenderas i nivå 1:2*. De kan placeras bredvid varandra som centralarkiv eller som närarkiv i anslutning till era arbetsplatser, och där fungera som brandsäkert arkiv för handlingar och datamedia som skall vara tillgängliga för flera.
Safe Compact Office


Safe Compact Office, SCO är en kompakt, flexibel och säker arbetsplats i form av ett specialbyggt träskåp, enkelt att flytta, med plats för brand- och inbrottsskydd samt dator med kringutrustning.

SCO kan användas av personer som arbetar från hemmet eller i andra företags lokaler. Fördelar är att den tar liten yta 2kvm, samt att arbetsgivarens utrustning skyddas mot insyn. Alla uppgifter skyddas mot brand och stöld.SCO är idealisk för att spara utrymme i kontorslandskap och lämpar sig för personal som arbetar mycket utanför kontoret, men ändå behöver en arbetsplats. Genom att stänga dörrarna om skåpet ges ett städat intryck samt skydd mot insyn, därför är Safe Compact Office lämplig för personer som ofta får besök. Ett byte från en traditionell arbetsplats till denna frigör utrymme för exempelvis grupp- eller konferensbord i samma rum


Tillbaka

RW:s Säkerhetskonsult
Copyright © 1999, 2006
(All rights reserved)